Team

Pam Ottelé

Jongvolwassenen en volwassenen

Pam is een erkend psychotherapeut, gestalttherapeut en emdr-therapeut. Daarnaast volgde ze een opleiding familieopstellingen, een opleiding in het contextuele gedachtengoed en is ze IFS-informed. Ze heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in het behandelen van mensen met zeer uiteenlopende psychische klachten.
Pam vertrekt in haar therapie vanuit het ervaringsgerichte. Therapie gaat met andere woorden niet alleen om wat je denkt en vindt, maar evenzeer over wat je voelt en ervaart. Ze gaat samen met jou op zoek naar wat er vandaag in jouw leven op de voorgrond staat. Door ons gewaarzijn te verhogen kan je tot andere inzichten komen. Pam gaat ervan uit dat ons verleden onlosmakelijk is verbonden met wie we zijn op vandaag. Door onze problemen in het heden aan te pakken, kunnen we ook onze kijk op het verleden veranderen. Vanuit deze beweging ontstaan nieuwe mogelijkheden en kunnen we andere keuzes maken die meer afgestemd zijn op wie we zijn en waar we voor staan.

Tel: 0474 / 26 57 35
pam@achttiendrie.be

Brecht Monteyne

Jongeren vanaf 16 jaar, gezinnen en koppels

Brecht is klinisch psycholoog en integratief therapeut. Hij bouwde een ruime ervaring op in het werken met jongeren en hun ouders vanuit zijn voormalige job in een residentiële voorziening in de bijzondere jeugdzorg. Sinds enkele jaren richt hij zich volledig op het therapeutische werk als klinisch psycholoog. Hij werkt hoofdzakelijk vanuit een psychoanalytische en systemische ethiek.
In de therapie maakt Brecht graag ruimte om samen met jou stil te staan bij jouw functioneren. Samen gaan jullie op zoek naar hoe dit functioneren soms vastloopt of dreigt vast te lopen. Hij heeft bijzondere aandacht voor dat wat mensen op een onbewust niveau voelen en denken. Jullie zoeken samen naar datgene dat je niet meer kan benaderen, naar dat wat je overspoelt maar niet te pakken kan krijgen. Ook met systemen (gezinnen en koppels) gaat hij samen op zoek naar datgene waar jullie zich zorgen over maken en hoe jullie hier samen mee aan de slag kunnen.
In elke sessie gaat Brecht graag met jou en jouw omgeving op pad. Samen maken jullie een zoektocht naar een functioneren met meer kwaliteit van leven.

Tel: 0472 / 69 38 41
brecht@achttiendrie.be

Sarah Michels

Volwassenen, perinatale begeleiding en ouderbegeleiding (0-5j)

Een aantal kernwoorden die een begeleiding bij Sarah omschrijven zijn zacht, respectvol, to the point, terug naar jezelf, op eigen kracht.
Sarah begeleidt reeds een tiental jaar jongeren en volwassenen wanneer ze botsen met het leven, de wereld rondom zich en/of zichzelf.
Sinds drie jaar specialiseert ze zich verder in de begeleiding van ouders en gezinnen van bij de zwangerschapswens tot kinderen ongeveer 5 jaar zijn. Sarah is perinataal psycholoog. Ze kan je begeleiden wanneer je het moeilijk hebt om zwanger te worden, tijdens de zwangerschap en tijdens het prille ouderschap in de eerste kinderjaren. Ze werkt binnen de conventie voor psychologen en kan aan huis komen.

0485 / 62 84 25
sarah@achttiendrie.be

Kristel Van Maele

Jongeren, jongvolwassenen en volwassenen

Kristel is erkend psycholoog, oplossingsgericht therapeut en mindfulnesstrainer. Ze blijft zich voortdurend bijscholen via workshops, opleidingen, lectuur,…
Doorheen de gesprekken zet Kristel in op het natuurlijk groeipotentieel van de mens. Samen met jou gaat ze een zoektocht aan naar de hulpbronnen, krachten, sterke kanten en verwerkingsmogelijkheden die reeds aanwezig zijn en waar je uit kan putten en verder op kan bouwen. Het is de bedoeling om bewust de beweging naar binnen te maken, om vervolgens met nieuwe inspiratie en inzichten je leven opnieuw vorm te geven. Meer zijn wie je bent, zorgt voor meer authenticiteit en welzijn. Zo krijgt je leven meer betekenis en dat straal je ook uit naar je omgeving.
Andere momenten in het leven vragen om even stil te staan bij onze gedachten en gevoelens zodat we deze kunnen erkennen en bestaansrecht geven. Kristel vertrekt daarbij telkens van datgene wat in jouw leven op dat moment op de voorgrond is. Samen met jou wil ze met een open blik onderzoeken wat op je weegt en wat je raakt. Hier ruimte aan geven, kan op zich al een hele verademing zijn. We kiezen niet altijd wat er op ons pad komt, noch wat er ons overkomt, maar wat we wel in de hand hebben, is wat we hiermee doen. Elke dag is een nieuwe kans om stap voor stap de kracht te herwinnen die al in jou verscholen ligt, om zo de regie van je eigen leven in handen te nemen.

0496 / 40 23 46
kristel@achttiendrie.be

Nele Van Hulle

Jongeren, jongvolwassenen en volwassenen.

Nele is licentiaat orthopedagogie, erkend psychotherapeut, gestalttherapeut en ze volgde een tweejarige opleiding rouw en verlies.

Bij Nele vind je een veilige plek waar je helemaal jezelf mag zijn. Je kan er in alle vertrouwen delen wat jij wil: je last, je zorgen, je belemmeringen in het leven. In een warm contact gaat ze samen met jou op weg om moeilijkere thema’ s of gebeurtenissen een plek te geven.

Je kan bij haar terecht wanneer je op zoek gaat naar concrete antwoorden of als je existentiële vragen hebt. Elke ontmoeting zorgt voor nieuwe kansen en wil je een plaats bieden om te zijn.

0485 /11 86 98
nele@achttiendrie.be

Haissi Cheng

Loopbaancoach en stress en burn-out coach.

Haissi werkt sinds enkele jaren als gecertificeerde loopbaancoach.

Ze vindt het belangrijk dat mensen werk doen dat ze met plezier vervullen en waar ze energie uit halen.
Ze wil graag mensen helpen bij het vinden van zichzelf, zodat ze werk kunnen doen dat ze graag doen en daardoor een positievere levenshouding ontwikkelen. Met haar positieve instellingen wil Haissi anderen inspireren.

In een traject loopbaanbegeleiding helpt ze je graag om het vuur in jezelf terug aan te wakkeren. Je ontdekt er wat jouw talenten zijn, welke taken jou energie en voldoening geven en welk type jobs daarbij aansluiten. Zo krijg je snel en efficiënt zicht op hoe je meer energie en voldoening kan halen uit je werk.

Loopbaanbegeleiding kan betaald worden met VDAB loopbaancheques. Het kost 90 euro voor 7 uur begeleiding, verdeeld over twee cheques. De eerste telt voor 4 uur en cheque 2 geeft recht op 3 uur gesprek.

Wil je even kennismaken of dit iets is voor jou? Dat kan! Het eerste half uur van het gesprek is gratis.

Je kan ook bij haar terecht als stress- en burn-outcoach, ze helpt je omgaan met stress en  begeleidt ze je terug naar meer energie en veerkracht.

Door haar opleidingen rond HR-Management heeft ze ook een brede kennis van de sociale
wetgeving, waarbij ze jou ook verder kan ondersteunen met werkgerelateerde vragen.

0476 /46 08 16
haissi@achttiendrie.be

Contacteer ons rechtstreeks…

Groepspraktijk Achttiendrie
Rijselstraat 183 – 8200 Sint- Michiels Brugge
info@achttiendrie.be

Pam Ottelé : 0474 / 26 57 35 // pam@achttiendrie.be
Kristel Van Maele : 0496 / 40 23 46 // kristel@achttiendrie.be
Brecht Monteyne : 0472 / 69 38 41 // brecht@achttiendrie.be
Nele Van Hulle :
0485 / 11 86 98 // nele@achttiendrie.be
Sarah Michels : 0485 / 62 84 25 // sarah@achttiendrie.be
Haissi Cheng : 0476 / 46 08 16 // haissi@achttiendrie.be

…of via het contactformulier

© Achttiendrie - 2024